hits


3 snackstips på en søndag

  • 17.09.2017 kl.18:02 i Blogg

Det er søndag, og hvem blir vell ikke fysen på noe godt? Jeg blir i hvert fall ofte det på søndager, og det frister gjerne å lage noe som går fort. Noe man kan kose seg med mens man ser på favorittprogrammene på Tven eller snurrer en film og lar roen senke seg før en ny uke begynner. Her er 3 ting du kan lage deg denne søndagen, som både er godt og som går raskt å lage! 

 

1. Peanøttkuler 

Disse er utrolig gode å ha som snacks på søndagskvelden, og gjerne videre ut over uken også. Enkle å lage, og en perfekt kombinasjon av søtt og salt. Oppskriften finner du >her<. 

 

2. Sjokoladekake på 3 minutter

Hvis søtsuget virkelig melder seg, men du absolutt ikke O-R-K-E-R å gjøre noe som helst, da er denne kaken perfekt. Den er ferdig på 3 minutter og er den perfekte måten å tilfredsstille søtsuget på.  Gi den et melisdryss eller server med litt vaniljeis, og voila! Oppskrift >her<. 

 

3. Bananbrød

Så enkelt og samtidig så godt, det eneste som tar tid med denne kaken er tiden den bruker i ovnen. Ingrediensene har du sikkert i hus allerede, og da er det bare å sette i gang med kokkeleringen før favorittprogrammet begynner. Oppskriften på denne søte og gode saken finner du >her<. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av