hits


London calling

  • 14.09.2017 kl.17:00 i Blogg

Lånt bilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

I høstferien reiser jeg en tur til London med familien. Det har vært litt usikkert om turen har latt seg gjennomføre for min del på grunn av jobben her i Spania, men nå ser det ut som om alt ordner seg. Dermed kan jeg endelig begynne å glede meg! Jeg har vært i London en gang tidligere, da vi feiret nyttår der, men det begynner å bli noen år siden nå. Jeg reiser som sagt med familien, og turen er en gave til lillebror. Han bestemmer altså i hovedsak hva vi skal finne på i dagene vi er der, men likevel blir jeg veldig glad for noen skikkelige london-tips om dere har noen? Tips om gode restauranter, steder å se, de beste musikalene og annet mottas med stor takk! 

Har dere noen London-tips? 

Gleder meg ♥

Én kommentar

Fredrikke Gustavsen

14.09.2017 kl.17:46

Åååå vil tilbake dit!! Elsker London<3

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av