hits


De korte dagene

  • 13.09.2017 kl.13:40 i Blogg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg skal jobbe kveldsvakt føler jeg at dagene blir mye kortere. Selv om jeg egentlig har hele formiddagen foran meg, venter jeg bare på å dra på jobb. De dagene jeg jobber kveld benytter jeg gjerne fritiden om morgenen til å sove lengre og ha en treg morgen. Dagen min kommer gjerne ikke skikkelig i gang før klokken blir 13, og det snart er på tide å dra avgårde til jobb. Dermed blir kveldsvakt-dagene noen korte dager, og det eneste fornuftige jeg har fått gjort i dag er å gå tur med Disney og Bjørnar. Man kan jo ikke være like effektive hver dag? 

Håper dere har en fin (og litt mer produktiv?) onsdag! Ta turen innom her i kveld, så får dere lese litt mer om tankene våre rundt å flytte til Spania. 

2 kommentarer

Victoria Larsen

13.09.2017 kl.14:56

Åh, så fine bilder!!:-)

Thale Sunniva

14.09.2017 kl.11:33

Victoria Larsen: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av