hits


10 grå ting jeg gjerne skulle eid

  • 10.09.2017 kl.20:03 i Vil ha

 

1. Kjole  //  2. Teppe  //    3. Lang kåpe  //   4. Veske  //  5. Bilde  //  

6. Regnjakke  //   7. Vannflaske  //   8. Duftlys  //   9. Hettegenser  //   10. Klokke 

 

Hei! Har dere hatt en rolig og avslappende søndag? Plutselig var denne helgen også snart over. Er det bare meg, eller har denne helgen gått skikkelig fort? Kanskje fordi jeg har vært bakvakt på jobb denne helgen, så jeg har liksom ikke følt meg helt "fri", selv om jeg har hatt fri. De siste timene av helgen skal i hvert fall nytes. Vi har vært både på tur og shopping i dag. Vi har faktisk begynt så smått på julegavene (!!). Tror aldri jeg har vært så tidlig før, men det føles egentlig veldig bra! Over ser dere noen ting jeg gjerne skulle kjøpt med meg hjem til meg selv under dagens handlerunde, er det ikke mye fint vell? 

Nyt søndagskvelden med sofakos, stearinlys og film ♥ Skrives i morgen!

Én kommentar

Lilli

11.09.2017 kl.20:26

Mye fint :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av