hits


By the port

  • 09.09.2017 kl.21:20 i Spania

 

Hei og god kveld! Håper dere har hatt en koselig og avslappende lørdag ♥ Det har i hvert fall vi! Vi hadde som nevnt tidligere ikke noen spesielle planer, men likevel en idé om hva vi hadde lyst til å gjøre. Markeds-festival her i Alfaz del Pi var en av dem, men det fikk vi faktisk ikke gått på. Vi har vært innom to ganger i dag, men den ene gangen hadde de ikke åpnet enda, og den andre gangen hadde bare noen av bodene åpnet (selv om den gangen var vi der faktisk når det stod at de skulle ha åpent). Så det var altså litt skuffende, men vi skal prøve oss på en ny tur i morgen. Vi har likevel hatt en skikkelig fin lørdag. Som dere ser på bildene over har vi gått tur langs havna i Altea. Der fikk vi gå helt i fred med havlukt, fisk som hoppet i vannet og lyden av fiskesnøre som ble kastet ut i vannet i det fjerne. Virkelig en flott tur! 

Ha en flott lørdagskveld da! Titt innom en tur i morgen, da skal dere få oppskriften på en skikkelig god ostekake. Perfekt på en søndag? JA! 

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

09.09.2017 kl.21:44

så flotte bilder :) ha en fin lørdagskveld :)

Sandra Marie

09.09.2017 kl.22:17

så flott :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av