hits


En lørdag uten planer

  • 09.09.2017 kl.12:45 i Blogg

Hei og god lørdag! Har dere hatt en fin start på helgen? Her har vi egentlig akkurat kommet skikkelig i gang etter å ha brukt morgenen på lang frokost, en tur på jobb og partilederdebatt. Det skal virkelig bli spennende med valget på mandag, og vi har planer om å følge med, selv om det er her fra Spania. 

Har dere noen spennende planer for lørdagen? Vi har tenkt oss avgårde på marked om en liten time. Det skal visst være både underholdning, ting å kjøpe og mat å smake. Det skal bli gøy! Resten av lørdagen vet jeg ikke helt hva vi skal finne på. Været er foreløpig ganske grått her i dag, så kanskje det blir en litt lengre tur? Vi har faktisk også planer om å komme oss en tur i svømmehallen. Kanskje litt rart tenker dere, ettersom det fremdeles er god badetemperatur i sjøen her. Likevel er det ikke like lett å trene i form av svømming i sjøen, som det det er i et basseng, og jeg er blitt veldig glad i svømming som en treningsform. Lørdagens gjøremål står altså litt åpent, men at vi skal kose oss, det er helt sikkert! 

Ha en fin lørdag ♥

2 kommentarer

sisselgu

09.09.2017 kl.13:07

Nydelig bilder og så deilig og ikke planlegge

Tar du turen innom meg og leser dagens innlegg Å være kreativ.

Ha en flott Lørdag.

Fra Sissel

Sandra Marie

09.09.2017 kl.13:19

kos dere :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av