hits


Ice cream time!

  • 05.09.2017 kl.20:14 i Spania

 

Hei og god kveld! Har dere hatt en fin tirsdag? Jeg hadde en travel dag på jobb i dag, så da jeg kom hjem sluknet jeg på sofaen. Heldigvis klarte Bjørnar å dra meg avgårde slik at vi fikk fullført dagens treningsøkt. Vi har jo som mål å trene på faster dager denne uken (og noen uker fremover), så da nytter det jo ikke å sove bort ettermiddagen. Jeg angrer i hvert fall ikke på at vi kom oss avgårde nå, for fy søren så deilig det var med en skikkelig intervalløkt! Været var også på vår side, og deilig sol i ansiktet og motiverende musikk i øret gjorde sitt for at det ble en super økt. Føles utrolig godt nå etterpå!

I morgen har jeg fri, og da er jeg klar for en skikkelig stranddag igjen. Bare kos og avslapping, kanskje også med en liten is i hånden? Vi får se! Nå står Tv-titting og middag på planen. Hverdagen dere ♥ Den er temmelig fin den! 

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

05.09.2017 kl.21:10

Ååå så sinnsykt herlig <3

Victoria Larsen

05.09.2017 kl.21:25

Så utrolig herlig det ser ut!! :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av