hits


Night walk in la Nucia

  • 02.09.2017 kl.20:30 i Spania

Hei og god lørdagskveld ♥ Vi skal straks ut på en liten kveldstur med Disney, og da tenkte jeg at det passet bra å vise dere noen bilder fra en kveldstur vi hadde tidligere i uka. Da gikk vi i la Nucia, en av nabobyene våre. Der finnes det utrolig mange koselige og rolige gater, søte hus og hele atmosfæren er bare så avslappende! Et mål er å spise på restaurant der en dag. Til nå har jeg sett to stykker som virker fantastiske. En som ligger rett ved denne koselige kirken som dere ser bilder av over. Atmosfæren der virker bare helt spesiell. En annen restaurant jeg så, var en restaurant som ligger med utsikt over nydelig natur med fjell, jordbruk og den lille byen Polop (dere husker kanskje at jeg har skrevet om den tidligere?). Så som sagt, det blir et mål å få gjort snart. Kanskje neste helg?

Lørdagen har gått til jobb for min del, og en liten tur på stranda også faktisk! Endelig har vi fått servert litt sol igjen, og både sjel, sinn og kropp synes det var nydelig å ligge litt på solsenga igjen. Planene for resten av kvelden etter tur er å mekke oss foran dataskjermen med Narcos og pizzasnurrer. Er så spent på den nye sesongen!!!

2 kommentarer

Victoria Grøtting

02.09.2017 kl.20:42

Så fine bilder!

Sima Sophian

03.09.2017 kl.15:18

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av