hits


Fortell meg hva dere vil ha

  • 01.09.2017 kl.19:52 i Blogg

Hei og god helg! Har dere hatt en fin fredag? Vår har vært utrolig rolig. Vi har rett og slett hatt en skikkelig inne-dag, noe som har vært skikkelig deilig for en gangs skyld. Eneste gangene vi har vært ute er på tur med Disney, og en liten handletur. Resten av dagen har gått til ferdigstilling av et strikke-prosjekt, baking, og litt planlegging. Ganske så fin fridag! Man trenger noen slike dager også innimellom. 

Det kommer noen gode oppskrifter på bloggen fremover, litt mer skriving om livet her i Spania, og rett og slett enda litt mer innhold. Kanskje har dere noe dere vil at jeg skal skrive mer om her inne? Fortell meg gjerne hva dere liker å lese om! Er det hverdag, oppskrifter, reise, antrekk, anbefalinger av filmer og bøker, videoer? Eller noe helt annet? Jeg vil jo gjerne at dere skal få noe ut av å klikke dere innom her, og er derfor veldig interessert i hva som gjør at dere faktisk tar en tur innom? Hva liker dere å lese om? 

Ha en fin fredag, så håper jeg på litt tilbakemeldinger ♥

2 kommentarer

Ingrid

02.09.2017 kl.20:34

Hverdag, reise og mat 😊 kjekt å lesa om ka døkk finne på i det herlige landet 😃

Thale Sunniva

02.09.2017 kl.21:41

Ingrid: Skal bli snille deg <3

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av