hits


Strikke-dilla

  • 02.09.2017 kl.13:00 i Blogg

Hvem skulle tro at man fikk helt dilla på å strikke når man bodde i Spania da? Men det har jeg altså fått den siste tiden. I går gjorde jeg ferdig min aller første skappel-genser (skal vise dere bilder senere). Den ble langt i fra perfekt, men den passer i hvert fall. Og så har jeg lært mye til den neste jeg vil strikke, og hvordan jeg vil gjøre ting litt annerledes. I går var jeg på en garnbutikk å kjøpte masse nytt garn. Jeg fant så mange flotte farger! Nå gleder jeg meg skikkelig til å sette i gang. Jeg har to gensere i tankene, så nå er det bare å strikke i vei. Jeg holder egentlig på å strikke en marius-genser til Bjørnar også, men det er jo så kjedelig! Det er jo bare å strikke rundt, og rundt, og rundt med knøttsmå pinner. Føler jeg aldri kommer meg videre. Det blir sikkert gøy med en gang jeg kommer til mønsteret, men enn så lenge strikker jeg bare litt på den innimellom. Strikking er jo ganske nytt for meg, og jeg har enda utrolig mye å lære. Derfor går det foreløpig i ganske lette oppskrifter, slik som skappel-genseren, og den har jeg lyst til å strikke flere av!

Er vi flere som er på strikkekjøret nå som høsten og jula nærmer seg? I går på butikken (en norsk bokhandel, hvor de også selger garn) sier dama i butikken til alle kundene: "husk at det i dag bare er 114 dager til jul" og jeg tror samtlige kunder i butikken svettet litt ekstra bare med tanken ;-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av