hits


Beach Bound

  • 12.08.2017 kl.21:19 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

God kveld! Har dere hatt en fin lørdag? Det har i hvert fall vi. Vi har både hatt en rolig og produktiv dag, en veldig flott kombinasjon. Vi endte opp på stranda i dag, og fikk ladet opp med litt D-vitaminer.  Jeg var til og med produktiv på stranda og fikk planlagt både den kommende ukas treningsplan og middagsplan. Etter strandturen dro vi på tur oppe i fjellene med Disney. En vellykket lørdag!

Nå står pizza og serie på planen, og etterpå tenker vi på å ta en tur til Altea. Det skal være en fest der i kveld, med fyrverkeri og sikkert litt liv og røre. En is til dessert etter middagen hadde heller ikke vært feil, så vi får se hva vi finner på. Håper dere koser dere masse i helgen!

Én kommentar

Stine Sophie Lundsrud

13.08.2017 kl.11:53

Så fine bilder, kos deg masse på ferie :) Ha en strålende dag :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av