hits


Alt for stille

  • 10.08.2017 kl.16:42 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da har Helene reist hjem, og alt føles plutselig veldig stille. Etter nesten 4 uker med masse besøk blir det nå rart og bare være oss to (tre med Disney da ;-) ). Plutselig blir alt så mye mer rolig og stille, og egentlig ganske kjedelig. Akkurat i dag føles det i hvert fall litt tomt her i leiligheten uten Helene her. Nå er det noen uker til neste gang vi får besøk, og i mellomtiden blir det nok også deilig å være kun oss en liten stund. Så får vi masse tid til å glede oss til neste besøk. Synes det er veldig gøy at så mange har lyst til å komme og se hvordan vi har det her nede i sør. Besøk er alltid gøy! 

Planene for resten av dagen blir vell egentlig bare å ta livet helt med ro, og gjøre akkurat hva vi føler for. Håper dere har en fin torsdag. Jammen er det snart helg igjen jo! 

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

10.08.2017 kl.16:45

Ååå gøy å ha masse besøk da! Man vender seg jo til stillheten igjen etterhvert, hehe :-D

Thale Sunniva

10.08.2017 kl.16:48

Fredrikke Gustavsen: Ja, det er alltid veldig koselig med besøk :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av