hits


Vista Costa Blanca

  • 31.07.2017 kl.22:46 i Spania

 

Hei og god kveld! Har dere hatt en fin start på uken? Helt rart at det er mandag igjen allerede. I dag er faktisk min siste feriedag, og i morgen skal jeg på jobb igjen. Vi har tilbrakt mandagen på kjøpesenteret, og det gikk faktisk nesten en hel dag der. Ganske uplanlagt, men slik blir det vell når man havner i "moduset". Planen for kvelden var egentlig å dra opp til den samme fjelltoppen hvor disse bildene er tatt. Et sted med helt fantastisk flott utsikt over costa blanca, langt oppe i fjellene. Man ser kanskje ikke hvor bratt det er på disse bildene, men jeg var rimelig mo i knærna da disse ble tatt! Uansett, vi fikk ikke tid til å reise til fjellet, men jeg håper vi får det til senere denne uken. Vi må jo vise Helene denne flotte naturen!

Ønsker dere en fin uke ♥

2 kommentarer

Victoria Larsen

31.07.2017 kl.23:23

Kjempe flotte bilder!! :)

Iselin Renée

01.08.2017 kl.12:24

Flotte bilder, ha en fin uke :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av