hits


The perfect wall

  • 30.07.2017 kl.11:14 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

God morgen! Har dere hatt en fin helg? Vår har vært veldig bra. I går tok vi turen til Cartagena. En 2 timers kjøretur fra her vi bor. Det var en veldig rolig og koselig by, med mange flotte bygninger. Vi tok masse bilder, så jeg skal vise dere senere. Først måtte jeg bare vise dere denne kule veggen som vi fant. Det må jo være det beste med å gå i en fremmed by? Det å finne slike stilige steder. Cartagena hadde mange bilde-vennlige steder, og vi hadde en veldig fin formiddag der i går. 

Planene for søndagen er også ganske så klare: bading, litt shopping og tur i kveld. Perfekt! Ta forresten en tur innom >matlagingsbloggen< min om få strakser å få oppskrift på dagens frokost, en deilig smoothiebowl! 

2 kommentarer

Pernille

30.07.2017 kl.12:29

Stilig vegg og fine bilder :)

Victoria Larsen

30.07.2017 kl.13:08

Så utrolig stilig!! :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av