hits


Seeking som new adventures

  • 26.07.2017 kl.21:14 i SpaniaI går bestemte meg og Bjørnar oss for at vi ville ut på litt eventyr. Eller mer bestemt: oppdagelsesferd. Det finnes så mange fine steder i området, og vi ville rett og slett utforske litt. Vi kjørte innover i landet, helt uten mål og mening, men endte til slutt med å kjøre opp en smal vei. Da fant vi en sti som ledet oss langt opp i fjellene. Fy søren så flott det var! Bare se på fjellene over, noe så majestetisk! Utsikten fra toppen av stien var også helt upåklagelig. Flere bilder kommer, for å si det sånn... Hehe. Hit skal vi garantert tilbake, og neste gang håper jeg på å få tatt med en drone. Det står nemlig veldig høyt på ønskelisten vår, og dette stedet her ville vært perfekt for litt dronekjøring. 

Én kommentar

Henriette

27.07.2017 kl.13:56

Der var det kjempefint! Så jo ut som det er utrolig mange flotte steder å gå på innlandet! ♡

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av