hits


Barcelona market

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Food Market in Barcelona ♥ Lots of fruit, ice cream and chocolate ♥

 

God morgen! Har dere hatt en fin start på dagen? Vi har nylig kommet tilbake fra flyplassen etter å ha sendt familien tilbake til Norge igjen. Trist å se dem reise, for dagene sammen med dem har gått så fort! Vi har virkelig kost oss skikkelig masse, og jeg skulle ønske de skulle være her i minst en måned til. Aller helst skulle de jo bodd her i Spania sammen med oss, det hadde vært noe det! Heldigvis får vi snart besøk igjen, så slipper det å føles så tomt her. Helene kommer på torsdag, og det gleder jeg meg til. 

Bildene over er fra markedet i Barcelona. Skulle ønske vi hadde et like stort mat-marked her i område. Det var så utrolig mye godt å velge mellom av frukt, is og sjokolade. Bare synd at vi var så mette da vi gikk der, at vi faktisk ikke smakte på noen ting. Målet med neste Barcelona-tur skal i hvert fall være å gå sulten på La Boqueria. 

4 kommentarer

Victoria Larsen

25.07.2017 kl.13:25

Åh, så mye godt!! Kos deg :D

elisebr

25.07.2017 kl.18:26

Så mye godt! :) Så fargerik og gode smoothiene så ut! :)

Iselin Renée

25.07.2017 kl.20:45

Sånn skulle vi hatt her også :D

Henriette

27.07.2017 kl.14:01

Takk for fint opphold sammen. Takk for at dere tok dere tid til å vise oss rundt i det fine området! Det var ganske trist å reise fra dere. ♡

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av