hits


Søndagsfilmen

Det er søndag, og det betyr vell movienight selv om det er sommer, eller? Hvis dere leter etter en film å se i kveld vil jeg absolutt anbefale How do you know som dere kan finne på netflix. Filmen handler om en idrettsspiller som plutselig droppes fra laget, og står uten noen å gjøre. Plutselig har hun to menn i livet sitt, men hvordan vet man egentlig hvem som er den rette? Filmen er søt og morsom, og litt annerledes. Absolutt en søt film, som passer perfekt til søndagskosen! 

Her er vi straks på vei ut for middag og hygge. Selv om det ikke blir movienight har jeg troen på at det blir en ganske så fin søndag det også. 

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

23.07.2017 kl.19:39

Åååå denne skal jeg se senere i kveld :D takk for tips <3

Victoria Larsen

23.07.2017 kl.21:00

Tusen takk for tips!! Den ser veldig bra ut :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av