hits


Terra Mitica, en kveld i fornøyelsespark

  • 23.07.2017 kl.12:16 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går dro vi til Terra Mitica med mamma og lillebror. Vi tok flere karuseller, men de som minnet om tømmerrenna i Kristiansand var helt klart de kjekkeste. Kliss våte ble vi også, noe som gjorde det enda mer morro. Den eneste skuffelsen var at den store berg og dalbanen i tre var ute av drift, så den får vi heller prøve en annen gang. Vi hadde det i hvert fall skikkelig gøy i kveldstimene i går. Det var perfekt å dra i parken på kvelden, ettersom at temperaturen var mer behagelig og så var det nesten ingen kø. Fantastisk! 

Bjørnar filmet i hele går. Han har lyst til å prøve seg på et nytt videoredigeringsprogram, så når han får tid til å sette seg inn i det, kommer det også en liten video av dagen. 

Nå skal vi på markedet og stranda. En fin søndag i vente! Ønsker dere en strålende dag ♥

Én kommentar

Victoria Larsen

23.07.2017 kl.15:48

Så gøy!! Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av