hits


Vlog fra Spania no. 2

  • 15.07.2017 kl.10:51 i Spania

Husk å spill av med HD

 

Her kommer endelig vlogen fra forrige helg! Vi filmet både lørdagen og søndagen, og dere får bli med til Valencia, akvariet og stranda i Albir. Det er veldig kjekt at så mange har sett den forrige videoen, så håper jeg dere liker denne også! Vi ler så vi griner av å se disse videoene av oss selv, vi kan vell trygt si at å snakke til et kamera kanskje ikke er helt vår ting, men så må man jo ikke ta seg selv så høytidelig hele tiden. Så blir det vell kanskje underholdene både for dere og for oss. Kanskje det er derfor så mange har sett den andre? Uansett, øvelse gjør mester, og vi synes det er veldig gøy å filme! 

Fortell oss gjerne hva dere syntes! Vi blir også glad for litt konstruktiv kritikk, så vet vi hva vi kan gjøre bedre til en eventuell neste gang. 

3 kommentarer

Victoria Larsen

15.07.2017 kl.14:40

Så gøy!! :-)

Amanda

16.07.2017 kl.15:00

Elsker virkelig disse vloggene, for å gi litt konstruktiv kritikk synes jeg det er litt høy musikk når du legger på musikk i forhold til snakkingen, man må liksom skru opp og ned lyden hele tiden. Hvis du får endret litt på høyden på lyden på musikken vil det kanskje bli litt bedre. men elsker virkelig vloggene og at du varierer mellom snakking og musikk.

Thale Sunniva

17.07.2017 kl.10:42

Amanda: Tusen takk :D Så kjekt å høre! Og tusen takk for tilbakemelding, det skal vi tenke på neste gang! ;-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av