hits


Hoppetau-dilla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Etter at jeg flyttet til Spania har jeg fått helt dilla på å trene med hoppetau igjen. Det er jo en utrolig morsom måte å trene på, og ikke minst superduper effektivt! For fy søren så sliten man blir. Her snakker vi en 16 minutters intensiv økt, og svetten renner som bare det etterpå. Det er altså ikke mer som skal til! Jeg har faktisk lest en gang at ti minutter med hoppetau tilsvarer lik treningsutbytte som en 30 minutters joggetur, og jeg tror virkelig at det ligger en sannhet i det. Jeg bytter ut joggingen med hoppetauet any time i hvert fall! 

Hvis dere er interessert i å vite hvordan vi trener med hoppetauet, så gi meg gjerne et lite vink i kommentarfeltet (kan vise enten i bilder eller på video). 

Har dere en favoritt når det kommer til utendørs-trening?

2 kommentarer

frodith

28.06.2017 kl.18:49

Jøss så artig, jeg var glad i hoppetau som liten. Kanskje det er noe for meg å begynne med igjen :-)

Thale Sunniva

28.06.2017 kl.18:58

frodith: Veldig morsom måte å trene på, absolutt til å anbefale ;-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av