hits


Vlog: Livet i Spania

  • 19.06.2017 kl.18:12 i Spania

Husk å ta på HD

 

Her kommer en aldri så liten vlog fra lørdagen vår. Jeg filmet hele dagen, slik at dere skulle få et lite inntrykk av hvordan vi har det her nede i sør. En dag som var ganske normal her nede, og som jeg ser for meg at de fleste lørdager kommer til å være nokså lik. Her får dere også se leiligheten vi bor i her, og litt av området rundt oss. 

Fortell meg gjerne hva dere synes, og kom med både ris og ros. Det er gøy å gjøre litt annet innimellom, og video er jo en fin vri. Hva syns dere? Er det noe jeg skal fortsette med litt frem over? Elsker forresten det nye hybridkameraet mitt og filmingen dens. SÅ utrolig mye bedre enn med Sonyen...

Håper dere har en fin mandag! Jeg har vært på jobb, og har sittet hjemme og redigert film, men nå er det på tide å komme seg til stranda for en liten dukkert! 

4 kommentarer

Sandra Marie

24.06.2017 kl.00:32

så koselig video :D

Thale Sunniva

26.06.2017 kl.11:54

Sandra Marie: Takk :-)

Amanda

26.06.2017 kl.21:43

Flere slike videoer, kjempe gøy å se!

Thale Sunniva

27.06.2017 kl.16:20

Amanda: Åh, så kjekt å høre! Nå ble jeg glad :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av