hits


Jeg fikk viljen min

  • 17.06.2017 kl.19:35 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi endte opp med å dra til Altea etter middag i går, for å kjøpe is til dessert. Virkelig et utrolig koselig sted, og det tror jeg Bjørnar er enig i. Hit blir det nok flere iskremturer i løpet av sommeren. 

I dag har vi vært i Villajoyosa og kikket og badet. Selv om det ble mest bading, for i dag har det virkelig vært stekende varmt! Det var utrolig fint der, og så var det i tillegg en nydelig strand. Oppskriften på en perfekt dag? Jepp! Viser dere flere bilder senere, samt så vil det jo bli å se i morgendagens vlog. 

Men nå: middag og vin på terrassen, før vi gjerne tar oss en liten tur ut i kveldstimene. Håper dere har en fin lørdag!

2 kommentarer

Gerd Eli Primberg

17.06.2017 kl.20:45

Ja, vi har også hatt en fin lørdag.

Jeg har vært på tur med søstera mi. Nå sitter jeg ute utenfor soverommet nede. Det er 17°og lett overskyet. REMUS er rundt meg hele tiden.

Han snuser og jakter på fluer.

Men neimen om jeg får vendt ham til å gå på do ute - enda jeg har hakket og løsnet jorda i rosebedet. Går det bra med DISNEY?

Thale Sunniva

18.06.2017 kl.12:12

Gerd Eli Primberg: Koselig med remus! Det går veldig bra med Disney.

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av