hits


Sunrise in Albir

  • 17.06.2017 kl.11:12 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Gjett hva vi har gjort i dag da? Vi stod faktisk opp tidlig for å få med oss soloppgangen i Albir, og det angrer jeg ikke på et sekund. Har dere sett noe så vakkert? Vi tok oss en liten joggetur, kombinert med litt powerwalk langs promenaden der, og det var ikke annet enn en perfekt start på dagen. Det frister til gjentagelse, selv om det betydde at vi stod opp kl. 6 på en lørdag. Verdt det! 

Nå skal vi fortsette dagens eventyr med å dra på stranda og oppleve en ny by. I dag har vi faktisk med oss kameraet for å lage en liten vlog som kommer ut i morgen. Håper dere syns det er gøy å følge livet vårt her i Spania litt gjennom video også. 

Ha en strålende lørdag!

4 kommentarer

Iselin Renée

17.06.2017 kl.11:58

Nydelig :)

Gerd Eli

17.06.2017 kl.20:33

Så vakkert!

Håper veldig at jeg får til å komme nedover en gang i høst.

Norwegian flyr direkte Torp- Alicante.

Thale Sunniva

18.06.2017 kl.12:11

Gerd Eli: Det hadde vært utrolig koselig! *Krysser fingrene!*

RebeccaHasselgard

18.06.2017 kl.20:09

wow! vakkert :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av