hits


Cascada

  • 16.06.2017 kl.18:41 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fuentes del Algar 

 

God helg! Har dere noen spennende planer? Her fikk jeg Bjørnar tilbake fra Norge i går, og gjett om vi skal kose oss denne helgen! Nå må vi bare sette oss ned å lage en slagplan over hva vi har lyst å gjøre. Bading står garantert på planen, for varmen er virkelig kommet for å bli i en periode! I dag er det minst like varmt som dagen over da meg og Ingrid var og badet i fossene i Algar. Jeg måtte bare vise dere litt flere bilder derfra. Det var virkelig så utrolig fint der, og i tillegg krystallklart vann. Ganske imponerende på et sted der så mange turister bader. Hvis dere noen gang er i området vil jeg absolutt anbefale å ta turen hit en dag, istedenfor å reise til stranda. 

Men nå må vi sette oss ned å lage en plan for resten av kvelden. Jeg foreslår is og utsikt i Altea, så får vi se om Bjørnar er enig. 

God helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av