hits


Låning av basseng

  • 15.06.2017 kl.16:22 i Blogg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har Ingrid dessverre reist tilbake til Norge igjen. Føles rart å komme hjem fra jobb uten henne tilstede. Da var det bare meg og Disney, men heldigvis bare for noen timer, selv om vi sikkert skulle klart oss litt lenger alene også. Men så savner vi jo Bjørnar fælt da, så det skal bli veldig godt å få han hjem igjen i kveld. Jeg har heldigvis fri i helgen, så da kan vi reise litt rundt å oppleve. Han dro jo tilbake til Norge igjen nesten med en gang han kom ned, så etter en omvisning fra Ingrid har jeg mye å vise han. 

Nå skal jeg straks avgårde til stranda i Benidorm sammen med noen fra jobb. Deilig å utnytte varmen til å få kjølt seg ned litt. Over er noen bilder fra tidligere i uka da meg og Ingrid dro til et hotell rett oppi veien fra der jeg bor, og spurte om vi kunne få bruke bassenget. Utrolig fint og beroligende sted, perfekt etter en dag på jobb! 

Og dere; Snart helg!

Og ps: Jeg har noen videoer som skal redigeres og som kommer på bloggen etterhvert, og mange flere bilder fra Barcelona. Nå begynner jeg å komme litt inn i hverdag og rutiner her i Spania, og snart skal jeg få gode rutiner både på blogging og livet generelt ;-) Håper dere holder ut. 

Én kommentar

Victoria Larsen

15.06.2017 kl.16:57

Jeg ønsker deg en fin torsdag :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av