hits


En kveld i Altea

  • 13.06.2017 kl.10:00 i Spania


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Altea må jo være en av de fineste stedene jeg har vært! Det kan i hvert fall sammenlignes med flere av mine topp favoritter. Fikk skikkelig Santorini-stemning av å gå på toppen av denne lille byen. Fantastisk utsikt, fantastisk solnedgang, utrolig god tapas og flott selskap. En kveld blir ikke stort mer fullkommen enn det. 

På lørdag dro meg og Ingrid til Altea. Vi tok bussen her fra Alfaz, og gikk opp en liten bakke for å komme opp til den berømte kirken. På toppen, med utsikt rett til kirken, fant vi en restaurant med et ledig bord, og nøt noen deilige retter med tapas. Etterpå dro vi til denne Ice Cream Factory og kjøpte dessert, og guri malla for en god is! Her skal jeg definitivt tilbake! Det beste er at byen ligger en 10-minutters kjøretur unna ♥ Det gjelder å ta med meg Bjørnar hit noen ganger før det virkelig tar av med turister. 

2 kommentarer

May

13.06.2017 kl.11:42

Nydelig i Altea. Det er en kjempefin spasertur å gå langs strandpromenaden fra Albir og bort.

Ta kjøreturen opp fra Alfaz til Polop. Der finner du skofabrikk. Så kjører dere videre opp til Guadelest. Det er en kjempe opplevelse å besøke den lille byen oppå fjellet der.

Prøv å gå trappene helt opp til topps der den lille gamle kirkegården er. Virkelig verd et besøk. 😉

Thale Sunniva

14.06.2017 kl.17:39

May: Tusen takk, igjen, for tips May! Skal garantert ta turen dit!

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av