hits


En meget god erstatning!

  • 08.06.2017 kl.18:31 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se hvem jeg har fått på besøk! Ingrid er kommet en tur til gode, varme Spania for å henge med meg i en uke. Bjørnar har reist hjem til Norge en tur, og i mellomtiden er Ingrid en meget god erstatning. Hun kom i går, og på kvelden dro vi ned til sentrum for en middag. Vi endte opp på et sted hvor vi fikk servert både gode burgere og god Sangeria, perfekt kombinasjon! Og det beste: Bare en gåtur fra her vi bor. I dag startet vi dagen rolig med frokost på terrassen før vi dro til Benidorm en tur. Jeg har nemlig måtte fikse enda flere papirer i dag, og vi har vært en liten tur innom flere kontorer for å få det jeg måtte ha. Noen få spanske ord, litt engelsk og tegnspråk fungerer som regel alltid når man sliter med å kommunisere med hverandre. Må nok lære meg litt spansk ja? Etter byråkrati-runden vår dro vi ned til stranda for en dukkert og litt soling. Det har vært så deilig og varmt i dag, at litt bading i sjøen var virkelig på sin plass. Noe så deilig! Jeg koser meg virkelig i Ingrid sitt selskap, og gleder meg til alt det gøye vi skal finne på i løpet av den neste uken.

Håper dere har en fin torsdag! Jeg sliter forresten litt med internettet her nede. Det har fungert superbra helt til i går hvor det plutselig sa stopp, så nå bruker jeg mobilnettet. Håper det kommer på plass igjen fort!

 

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

08.06.2017 kl.18:44

Ååååå vil også til varmere strøk :((

Victoria Larsen

08.06.2017 kl.20:52

Åh, så heldig!! :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av