hits


En god dag

  • 06.06.2017 kl.20:29 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Litt bilder fra en liten tur til Albir i dag 

 

Hei fra den varmeste dagen hittil! I dag har det vært skikkelig deilig ♥ Jeg har hatt min første dag i min nye jobb her nede i Spania i dag, og det har gått veldig fint. Alt er selvfølgelig veldig nytt, og det er mye man må sette seg inn i, men jeg regner med at det går seg til etterhvert. Jeg fikk forresten NIE-nummeret mitt i går, og er bare superlykkelig for det! Det gikk heldigvis bedre og fortere enn forventet. Skal fortelle dere om prosessen i et eget innlegg.

Etter jobb i dag dro vi til Albir for noen ærender der. Alle farger i dag har vært så fine og sterke. Himmelen har liksom vært ekstra blå og palmene ekstra grønne (akkurat som på bildene over). Se så blått hav da! ♥ Vi måtte nesten ned på stranda en liten tur for å kjenne på vannet, og det hadde virkelig ikke vært feil med en dukkert i dag... Det får bli en annen dag. Nå er det tid for tur med Disney etterfulgt av middag og serie. En fin dag med andre ord. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av