hits


La meg ta deg med til byen min

  • 05.06.2017 kl.12:38 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Albir

 

I går tok vi turen ned til Albir for å sjekke ut "sentrumet" vårt. Som dere sikkert ser på bildene så blåste det ganske godt i går, men det var godt og varmt. Å gå langs promenaden i Albir var utrolig koselig, og jeg gleder meg til mange flere turer ned hit. Ikke minst prøve en av de mange, mange, mange restaurantene som lå der nede. Å kjøre til både Albir, Altea og Benidorm tar omtrent like lang tid for oss, ettersom at de ligger så nærme. Dermed har vi egentlig flere byer å velge mellom når vi skal ut på ærend eller bare kose oss. 

I dag tilbringer vi dagen i Benidorm og på utlendingskontoret der. Hvis alt går i orden får jeg mitt NIE-nummer (utenlandsk "personnummer") allerede i ettermiddag! *Krysser fingrene*. Det skal i så fall feires med en tur i gamlebyen i Benidorm. Oppdaterer dere senere, og ha en fin fridag så lenge!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av