hits


Walking around in Barcelona

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er mye fint å se på når man går rundt i Barcelona. Trange gater, vakre blomster, markeder med mye god mat og flotte bygninger. Vi gikk mye hver dag da vi var i Barcelona, og det er jeg veldig glad for, for da får man sett mye mer. Vi gikk til la Rambla flere ganger i løpet av dagene i Barcelona, og det tok oss ca 20 minutter. En fin måte å oppleve litt andre sider av byen på enn bare de spesifikke turist-gatene. 

I kveld blir det pizza og netflix på oss. Perfekt nå etter en slitsom dag i går og i dag. Det tordner, lyner og pøsregner her ute akkurat nå. Veldig glad for at vi bestemte oss for filmkveld inne og ikke ut på restaurant. I morgen har vi en lang dag foran oss på politistasjonen. I morgen skal vi nemlig prøve å skaffe oss NIE-nummer. Ønsk oss lykke til!

2 kommentarer

Sandra Marie

04.06.2017 kl.23:38

så herlig, Barcelona er så fint <3

elisebr

05.06.2017 kl.13:53

Så fine bilder! :) Har så lyst til å dra på ferie dit en gang! :) Jeg bor selv fast på Gran Canaria :) Ønsker dere en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av