hits


Den første natten i vårt nye hjem i Spania

  • 04.06.2017 kl.13:41 i Spania

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei fra Alfaz og vårt nye hjem i Spania! Vi kom hit ganske sent i går kveld. Fikk nøkler til leiligheten, tok en dusj og dro rett til Benidorm for middag. Google maps var nemlig ikke helt på vår side og vi klarte ikke å finne veien ned til Albir, men Benidorm var lettere for oss å finne. Vi gikk en tur nede på stranda der, og hadde planer om å finne et sted for å spise pizza, men endte opp med å spise crêpes til middag isteden... Uff, absolutt ikke det jeg hadde lyst på, men Benidorm i går kveld var rett og slett helt kaos! Det var nemlig fotballkamp (finale?) på Tven, og alle restaurantene var fulle av fotballentusiaster og Tver som spilte kampen. Ikke akkurat det vi var i humør for i går, men vi fikk i hvert fall et lite inntrykk av Benidorm-by. 

Til nå i dag har vi vært en tur på butikken for å handle inn til frokost som vi nøt på terrassen vår. Det er så gøy å gå i butikkene her nede, for de har så utrolig mye spennende! Billig frukt og grønt har de også, så dette skal spises mye av fremover. I dag er planen å komme seg ut for å bli litt bedre kjent med byen. Vi skal en tur til Albir nå straks og så blir det enda en tur på butikken litt senere for å handle alle nødvendigheter. 

Vi har vært litt trege med å komme i gang i dag, men nå er vi klar til å oppleve vår nye by. Rart at vi skal bo her, jeg føler jo liksom bare at vi er på ferie... 

Én kommentar

Gerd Eli Primberg

05.06.2017 kl.12:24

Ser spennende ut. Det trengs nok en tilvenningsperiode. - Det å bo der. Men det er jo ikke forever.

Jeg følger spent med på bloggen.

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av