hits


K-A-O-S

  • 24.05.2017 kl.20:41 i Blogg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Det er kaos i hjernen og kaos i heimen, ingen god kombinasjon. Pakking til fem dager i Barcelona, seks måneder i Spania og seks måneder med utleid leilighet er ingen lek. Selv om vi bare pakker ned innhold i skap og skuffer er det likevel utrolig mye man klarer å samle opp på et år. *Puh!*. Den største jobben er vell kanskje den at vi ikke skal ha med oss alt, eller pakke ned alt, men at vi må sortere mellom det vi skal pakke vekk mens vi bor borte og det vi skal ha med oss. Altså lite spennende som skjer på denne fronten for tiden. Bare rot og kaos og pakking. Derfor flykter jeg til jobb i natt, og håper på litt ro i sjela. Haha. 

Håper dere har mer spennende planer for langhelgen enn det vi har. Planen vår er ca. slik: Pakke, rydde, vaske, pakke, spise, pakke, jobbe. 

Ha en fin onsdag, og langhelg til de av dere som har det! 

2 kommentarer

Victoria Larsen

24.05.2017 kl.22:40

Åh, så nydelig hund <3

Sandra Marie

25.05.2017 kl.00:08

deilig når man blir ferdig, flyttet nettopp selv og det var noe herk, haha :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av