hits


Filmanbefaling: The Intern

 

Det er søndag, og hva passer vell bedre enn en film? Vi skal i hvert fall snurre film i kveld, og det blir Spy som skal få rulle på vår skjerm etter anbefaling fra Ingrid. 

Nå tenkte jeg at jeg skulle komme med en skikkelig bra filmanbefaling til verdens koseligste film! The intern handler om den gamle mannen Ben på 70 år som begynner å jobbe som assistent hos et ungt selskap som selger dameklær på nett. Hva kan en ung sjef lære av en gammel mann og hans arbeidserfaring? Tydeligvis mye, både i arbeidsliv og privatliv, noe som fører til en søt, morsom og koselig film. Med Robert De Niro og Anne Hathaway i hovedrollene kan det vell ikke bli feil? Denne filmen er så bra at jeg skulle ønske jeg kunne oppleve den "på nytt" igjen. Filmen finner dere på Netflix. 

Én kommentar

Victoria Larsen

21.05.2017 kl.19:28

Flott anbefaling! :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av