hits


My new baby

  • 19.05.2017 kl.11:00 i Blogg 

Her ser dere min nye baby: Olympus OM-D EM10 Mark II.  Jeg kjøpte det i går, og er allerede superfornøyd! Foreløpig har jeg bare prøvd litt sånne småting, men jeg er helt sikker på at vi kommer til å bli gode venner, når jeg først lærer meg litt mer om kameraet. Det er ganske annerledes i forhold til mitt store nikon systemkamera. Jeg elsker at det er så lett og lite, og at den har mange auto-innstillinger. Jeg elsker jo å ta bilder og stille inn kameraet slik jeg vil ha det, men av og til er det veldig greit med et kamera man kan ta rett opp fra lommen for så å knipse noen flotte bilder. Jeg trengte et slik kamera også, og det har jeg fått nå! Selv om man selvfølgelig også kan gjøre en del litt mer avanserte innstillinger på det nye kameraet også. I all hovedsak ønsket jeg meg jo et kamera som var bedre til å filme med (blant annet med autofokus og stabilisator), og foreløpig er jeg veldig fornøyd med å ha valgt Olympus til akkurat dette. Jeg skal prøve meg frem med litt filming i helgen, så får dere se, og så kommer det noen bilder tatt med kameraet litt senere. Jeg er virkelig fornøyd! 

4 kommentarer

Victoria Larsen

19.05.2017 kl.11:45

Åh, så gøy!! Gratulerer med nytt kamera :-D

19.05.2017 kl.11:51

Gratuler med nytt kamra :)

Sandra Marie

19.05.2017 kl.12:01

så fint :D Alltid gøy med nytt kamera!

Gerd Eli

22.05.2017 kl.22:25

Gleder meg til mange flotte bilder!

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av