hits


Work in progress

  • 09.05.2017 kl.17:25 i SpaniaI dag er jeg endelig på plass igjen etter en veldig slapp dag i går... fem nattevakter i løpet av en uke tar virkelig på, og natt til mandag hadde jeg min siste. Dermed var planen å stå opp klokken 12 i går etter nattevakten, slik at jeg skulle klare å snu døgnet tilbake, men endte opp med å våkne når Bjørnar kom hjem fra jobb halv fire... Snakk om å være i koma! Likevel klarte jeg å legge meg igjen klokken elleve, og sov som en baby hele natten, så sliten var jeg nok. Dermed kunne jeg våkne uthvilt og full av energi i dag morges, klar for en ny uke, selv om den startet en dag senere for min del. 

I dag har jeg prøvd å få enda mer kontroll på Spania-sakene som må ordnes. Jeg har skrevet en liste, så nå føler jeg at jeg begynner å få mer kontroll. Etterhvert skal alt krysses av på lista. Sykt å tenke på at det i dag bare er tre uker til vi starter turen vår sørover. Selv om det for meg betyr jentetur i noen dager først, mens det for Bjørnar betyr starten på en lengre kjøretur. Likevel, om nøyaktig tre uker forlater vi hjemmet vårt her i Norge for et halvt år... Rart. 

Håper dere har en fin tirsdag♥ Jeg lurer på om jeg skal starte å pakke ned litt smått. Jeg tenker vi har nok å gjøre på slutten av denne måneden fra før av. Tre uker går jo faktisk veldig fort! *Stresser bare litt...* 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av