hits


Når man skal flytte til et annet land

  • 24.04.2017 kl.13:12 i Spania


 

Når man skal flytte til et annet land er det utrolig mye organisering som skal til, selv om det bare er for en kort periode vi skal bo vekke. Jeg kommer stadig på småting vi må ordne, som mobilabonnement, abonnement på linser, hvordan gjør vi det med posten osv.? Det er så sykt at det snart bare er en måned til vi flytter. Alt for liten tid og alt for mye som må ordnes! Hehe. For øyeblikket er det skjema som er den o-store tingen som virkelig tar tid. Jeg har skrevet så uendelig mange skjema nå, og gleder meg til å få alle levert og få alt i boks. Forhåpentligvis så løser mye av det seg denne uka når jeg drar en tur til Oslo. Jeg gleder meg virkelig til å ha alle slike ting unnagjort. 

Så må jeg jo bare si at på dager som i dag, med sol og snø om hverandre i slutten av april, er jeg virkelig glad for at jeg skal flytte til sør i noen måneder. 

Én kommentar

Victoria Larsen

24.04.2017 kl.14:13

Jeg ønsker deg en fin mandag :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av