hits


Vi flytter til Spania!

  • 19.04.2017 kl.19:55 i Spania


Vårt nye hjem og nærområde ♥

Nei, dette er faktisk ikke bare et ønske om å flytte til Spania på grunn av det dårlige været her hjemme i Norge, men faktisk en realitet. Om bare litt over en måned tar jeg med meg samboer og hund, og flytter til Spania!!! Hvor sykt er ikke det? Det er vell og merke bare for noen måneder, men likevel veldig spennende! Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg enormt til tiden vi har i vente. 

Av og til må man rett og slett tenke litt YOLO og gå ut av komfortsonen, og akkurat det tror jeg man kan vinne mye på. Å takke ja til en jobb i Spania er kanskje ikke så vanskelig, men alle formalitetene som må ordnes er vell gjerne det vanskeligste og det som tar opp mye av tiden min akkurat nå. Så nå gleder jeg meg bare til alt er i boks, og vi kan nyte det gode livet i solskinnet. SOM jeg gleder meg! ♥ Det skal bli spennende å ta dere med på denne reisen, og jeg håper dere vil fortsette å ta turen innom her selv om det vil bli mye solskinnsbilder? *Hehe*.

Har dere noen spørsmål er det bare å komme med dem i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan! 

4 kommentarer

Lise Brevik

19.04.2017 kl.20:09

Åh, så heldig :D er så fint der!

Sandra Marie

19.04.2017 kl.20:54

Utrolig morro :)

elisebr

20.04.2017 kl.17:13

Så gøy! :) Jeg bor selv fast på Gran Canaria :) Ønsker dere en fin dag :)

Thale Sunniva

20.04.2017 kl.18:26

elisebr: Så gøy! :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av