hits


Interiør-inspirasjon: Stua 

Her er en liten kollasj som viser litt hva vi har tenkt oss i stua. Det skal bli så spennende å starte med dette oppussingsprosjektet! Gleder meg veldig til å se det ferdige resultatet, men før den tid er det mye jobb og arbeid! Dere ser i hvert fall litt i hvilke baner vi har tenkt. Vi tenker litt mer skandinavisk stil, grått, hvitt og et hint av kobber, selvfølgelig. 

Har dere en fin lørdag? Jeg har en veldig rolig en. Jeg har vært på jobb på dagen i dag, og så og si ligget strekt ut på sofaen etter at jeg kom hjem. Kjenner at min lille forkjølelse begynner å få overtaket, så i dag var det best å slappe av. Nå skal meg og lillebror straks snurre film mens vi nyter en deilig jegergryte. Ha en fin kveld!

2 kommentarer

nr73

25.03.2017 kl.21:01

Her var da mykje fint! Fin kveld til deg :)

Sandra Marie

25.03.2017 kl.21:10

fint :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av