hits


Oppussing 2.0


 

Sakte, men sikkert, er det snart på tide å begynne på vårt neste oppussingsprosjekt, nemlig stuen. Dette prosjektet kommer til å ta mye lenger tid enn >gjesterommet< da det er så mye mer vi vil gjøre, og også fordi det er et mye større rom, dermed større prosjekt. Denne gangen skal alle møbler byttes ut også (sofaen er jo allerede byttet ut), så det vil jo også koste både tid og penger. Vi vet ikke helt hva vi skal erstatte alt i enda, så i dag har vi vært på en liten inspirasjonsrunde. Vi vet i hvert fall sånn halvveis hvordan vi vil ha det, og hvilken stil vi vil gå for. Møblene vi har hatt til nå har jo alle vært møbler som vi har fått/overtatt, men nå er det på tide å finne vår egen stil i stuen. Det blir så bra når alt kommer på plass! 

I dag har vi vært og kjøpt sparkel og litt andre saker som vi skal bruke før vi skal male veggene. Akkurat nå har vi en litt mønstret tapet som vi vil gjøre helt slett, og dette tenker vi å gjøre med å bruke rullesparkel. På gjesterommet fjernet vi jo all den gamle tapeten, men dette var veldig tidkrevende, så vi tenker vi skal prøve en annen løsning denne gangen og krysser fingrene for et bedre resultat! Så skal vi også male alle veggene hvite, akkurat nå har vi vegger i litt flere nyanser, men nå skal alle få samme farge. Først må vi bare velge hvilken hvitfarge vi skal gå for... Spennende, spennende, spennende! 

Men nå: Bakt søtpotet og blacklist. Perfekt avslutning på en onsdag!

Ps: Jeg har forresten delt oppskriften på >grønnkålchips< på matlagingforalle.blogg.no i dag. Prøv! ;-)

2 kommentarer

nr73

22.03.2017 kl.20:41

Det er så gøy med oppussing! Eg skal begynne på soverommet :)

Thale Sunniva

22.03.2017 kl.20:50

nr73: Så kjekt :D Det er så gøy å holde på med et prosjekt og så se det ferdige resultatet ;-) Lykke til med soverommet :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av