hits


Savner finværet

  • 16.06.2016 kl.11:59 i Blogg


Isspising i Bergen, savner finværet ♥

 

God torsdag og snart helg! Har dere noen spennende planer for helgen? Jeg skal jobbe kveldsvakt i dag, og så skal jeg en tur innom jobb i morgen også, før jeg har fri i helgen. Deilig! Det skal bli godt å få litt mer orden på leiligheten igjen. Det har ikke vært så mye tid til det på ettermiddagene nå denne uka. Bjørnar er bortreist i helga, så her blir det mye rydding og fiksing alene. Han slipper billig unna? Hehe. Jeg håper på litt finvær igjen denne helgen, så jeg kanskje kan nyte en kopp med kaffe på terrassen? Jeg krysser fingrene! 

Dagene før vi drar til Italia begynner plutselig å gå veldig fort, og jeg håper vi rekker å gjøre alt vi hadde planer om før vi reiser. Jeg har hele tiden tenkt at tiden fra jeg sluttet på skolen til vi reiser til Italia, kom til å være veldig lang, men nå er det jo like rundt hjørnet! Gleder meg!

3 kommentarer

Znippen.no

16.06.2016 kl.12:27

Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Veronica S

18.06.2016 kl.20:18

ÆÆÆ herlige bilder. Bergen kicker ass <3

Hedda Egerdahl

19.06.2016 kl.19:48

Så deilig, god sommer :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av