hits


Mimring på takterrassen

  • 13.06.2016 kl.15:39 i Blogg 

Siden det fremdeles er helt kaos her i leiligheten tenkte jeg det var like greit å vise dere litt bilder fra en av de siste dagene i Bergen. Både meg og Mia holdt på med å vaske og rydde ut av hyblene våre, og ville heller gå rundt ute enn å gå hjem til de tomme hyblene. Vi var inne i sentrum og kjøpte is, gikk en tur i Nygårdsparken og satte oss tilslutt på takterrassen for å nyte en øl og solnedgang. Mens vi satt der mimret vi også tilbake til barndommen og kassetter som ble spilt i bilen, flere som husker Jonas i jungelen? Det gjorde i hvert fall vi, så det ble litt synging på terrassen der ja... Haha. Savner Mia og Bergen ♥ Men så har jeg det veldig fint i Sandnes også! Alt er bare litt kaos akkurat nå, og jeg er utålmodig. Gleder meg til vi får alt på plass!

Nå skal jeg ut å trene i finværet. Håper dere har en flott mandag!

Én kommentar

Cecilie Marie

13.06.2016 kl.15:54

Så herlige bilder, kos deg videre i dag : )

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av