hits


Godt og enkelt lunsjtips for å lette på søtsuget

Tenkte jeg skulle dele et sykt godt lunsjtips / mellommåltid med dere.  Laget dette forleden når jeg var litt sugen på noe søtt, og dette ble jo bare rene desserten. I tillegg til at man bare har gode og sunne ingredienser.
Du trenger helt enkelt: En banan, en håndfull blåbær (gjerne frosne) og perlé de lait sin sitronyoghurt. Man kan sikkert bruke annen yoghurt også, men denne er så utrolig god, og kombinasjonen av sitron og blåbær er helt himmelsk! 

 

Ha yoghurt i bunnen av glasset. Lag en smoothie-lignende (bare tykkere) masse av blåbær, banan og 1 ss vann i en blender. Ha dette på toppen over yoghurten, og nyt! Prøv dette neste gang du kjenner søtsuget, og jeg vil love at det hjelper! 

 

- Thale Sunniva 

 

 

Én kommentar

Iselin Renée

20.10.2014 kl.17:21

Det så godt ut :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av