hits


Kreative tips på kjedelige sommerdager

Det er trist å si det, men alle vet jo at sommerdagene kan bli litt kjedelige og lange. Spesielt når alle vennene er på ferie, og du er den eneste som er igjen i byen. Da kan det være kjekt å finne noe kreativt å sette fingrene i. 

Jeg har lett litt rundt denne morgenen, og finnet noen skikkelig kreative greier:

♥ >6 kreative måter å gjenbruke en pringles boks på<


 

 

♥ 25 måter å bruke et skjerf på:

 

>35 måter å bruke paller på<


Utrolig kult. Ikke sant? Visste dere forresten at man mange steder kan få paller gratis, og derfor er dette en veldig økonomisk måte å gjøre en stor forandring på.

 

> 28 kreative idér til hagen<


 

>25 kreative oppbevaringsløsninger til kjøkkenet<


 

♥ Lær deg å gi den perfekte massasje på 60 sekunder:

 

Noen som ble litt inspirert? Det ble i hvert fall jeg!

Jeg skal bruke fridagen min på å være litt kreativ forhåpentligvis. Har allerede eksprimentert litt på kjøkkenet, og fått til en skikkelig god frokostoppskrift som skal deles med dere senere. Først og fremst må jeg dessverre øve litt til eksamen, men så skal jeg finne frem til det kreative hjørnet!

- Thale Sunniva 

Én kommentar

Rebekka

16.07.2014 kl.15:14

Bra tips! :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av