hits


Hjemmelaget banansnacks

God ettermiddag. 

Hadde dere en fin St.Hans feiring i går? Her er jeg suuper sliten etter mine to første dager på jobb, som føles ut som en hel måned. Haha. Jeg har lært utrolig mye nytt, og gleder meg til å jobbe resten av sommeren. Kjenner likevell at man blir nokså sliten av å stå opp halv 5 om morgenen, for å rekke å være på jobb til klokken 7.... Veldig glad for at jeg jobber turnus for å si det sånn, så i morgen skal jeg jobbe senvakt. Det blir deilig!  

Jeg har forressten fått noen problemer med macen. Tror gjerne viften er ødelagt. Den driver i hvert fall og skrur seg av hele tiden, så jeg må nok få den til reprasjon etterhvert... Utrolig kjipt!


 

Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om, nemlig hvordan du kan lage ditt eget snacks med banan, peanøttsmør og sjokolade. "Oppskriften" får du under her:
Veldig enkelt, og også relativt sunt. God erstatning for chipsposen eller sjokoladeplaten. 

 

- Thale Sunniva 

3 kommentarer

Victoria Wisløff

24.06.2014 kl.17:50

Kos deg resten av den fine tirsdagen!

ane karene bukten

24.06.2014 kl.19:43

Mmh de så veldig gode ut:D

Rebekka

24.06.2014 kl.20:37

nam! ser godt ut!:)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av