hits


Do something today that your future self will thank you for

God mandag til dere!

Her har jeg akkurat kommet hjem fra ukas første treningsøkt. Nå skal jeg inn i modus igjen! Eksamensperiode, og ikke minst forkjølelse har ødlagt litt for treningen de to siste ukene, men nå er eksamensperioden over og forkjølelsen begynner så smått å forsvinne. Så nå er jeg klar til å holde meg i form resten av sommerferien. Jeg skal jo uansett jobbe hele ferien, så da kan jeg like så godt ha gode rutiner på treningsfronten også.

 

Selvfølgelig er det viktig å ta seg skikkelig ferie også, men det kan jo være greit å sette seg noen mål? Det er jo faktisk nå vi har tid til å nå dem! Dessuten er det jo utrolig kjipt å måtte starte "helt-på-nytt" når sommeren er over, så da er det bedre å keep it going. Er dere ikke enig?


 

Jeg er forresten kommet godt i gang med redigering av videoer. Video fra Mallorca er ferdig, så her venter jeg bare på godkjennelse fra jentene. Ellers holder jeg på å redigere video fra Bulgaria i fjor sommer, og den blir også snart ferdig. Ah, det er så deilig å ha tid til å gjøre akkurat hva jeg vil!

- Thale Sunniva 

 

Én kommentar

Monica

16.06.2014 kl.18:46

Så flink du er, helt sant det du sier :-)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av