hits


Tips: Hjemmelaget sunn iskrem

Kjøpte meg en slik beholder der man kan lage sine egne pinneis på IKEA forrige gang jeg var i Sandnes. Jeg tok dem med opp til Bergen, og måtte selvfølgelig teste dem ut. 

 

Nå som våren er kommet og sommeren nærmer seg, kan det være godt med noe kaldt snacks i fryseren. Og det blir jo ikke bedre hvis det attpåtil er sunt å spise det! Formene mine fylte jeg nemlig opp med en smoothie som jeg hadde laget av banan, fryste jordbær, en perle du lait vanilje yogurt og litt juice. Det smakte utrolig godt! Til og med Bjørnar ble imponert, og da føler jeg at jeg har gjort jobben riktig. Haha.

 

Så neste gang du lager smoothie, lag litt ekstra og ha i iskremformer. Ha det noen timer i fryseboksen og vips så har du et sunt og utrolig godt snacks for oss som ofte blir godtesyke. Tusen ganger bedre enn å ha saft eller brus i slike former, det smaker jo nesten bare vann. Nei, smoothie er hundre ganger bedre. Har også hørt at man kan ha yogurt oppi, montro om jeg skal prøve dette også en gang. Kanskje dere har noen andre gode tips til hva man kan ha oppi slike former?

- Thale Sunniva 

 

7 kommentarer

theresekristina

03.05.2014 kl.15:44

Det er så godt!

Ingrid Nordli

03.05.2014 kl.15:55

Så sykt godt ut! :)

Monica

03.05.2014 kl.17:13

Så kjempegod ut! :-D

Lilli

03.05.2014 kl.17:17

Pleier faktisk å gjøre det selv :)

Thale Sunniva

03.05.2014 kl.17:21

Lilli: Sant det er godt? Nam :)

singular

03.05.2014 kl.20:24

Så kjempe godt ut! :)

Karen

05.05.2014 kl.00:28

Det så veldig godt ut! Har prøvd yoghurt og det funker veldig bra! :) Ellers har jeg jo selvsagt prøvd både saft og brus, men da er bare isen god til man har fått ut all smaken haha. Blir spennende å prøve smoothie! :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av