hits


Lunsjtips

God mandag! Håper dere har fått en fin start på den nye uken. Jeg har startet uken med forelesninger etterfulgt av en god intervalløkt med litt styrke på mage og rygg etterpå. Nå sitter jeg her og jobber med medikamentregningen som jeg skal ha eksamen i på torsdag *iiik*. 

Tenkte jeg skulle dele et aldri så lite lunsjtips / mellommåltid med dere. Dette laget jeg meg da jeg kom hjem fra trening i sted, og det ble bare helt utrolig godt. Det er jo akkurat som en dessert jo!


Det ser jo ut som en dessert også? Mmm

 

I bunnen har jeg knust Kellogs sin All Braun regular og så har jeg hatt over vaniljeyougurt. Smakte Yoplait sine nye Perle de lait for første gang i dag, og den var fantastisk god! Jeg har toppet det hele med litt fryste bringebær, men her kan man jo bruke all slags form for frukt eller bær.

 

En sunnere "dessert", som man kan spise med god samvittighet hvis man føler seg litt godtesyk på en mandag. 

 

-Thale Sunniva 

4 kommentarer

Karen

07.04.2014 kl.18:06

Mmm, det så veldig fristende og godt ut :)

Karina Larsen

07.04.2014 kl.19:05

Ser helt fantastisk ut :D Takk for tips!

Lilli

07.04.2014 kl.19:59

Så godt ut (:

Rebekka

07.04.2014 kl.22:04

så stilig! Det så skikkelig godt ut!:)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av