hits


Tips: Spinat chips

Nå blir det to oppskriter på rad her, men jeg er bare helt nødt til å dele denne herligheten med dere! 

Tidligere i uken fikk jeg smake på chips laget av grønnkål, som Jennifer laget, og det var helt utrolig godt! Noe jeg absolutt ikke hadde sett for meg. Haha. I ettertid har jeg vært på jakt etter grønnkål i butikken, men har ikke funnet det på verken bunnpris eller rema 1000 (som er de to nærmeste butikkene). Så jeg regner med at jeg må til Meny for å få tak i det... 

Så i går prøvde jeg å lage det samme med spinat i steden for, og jammen funket ikke det også! Det er sinnsykt godt! Jeg vet det høres veldig merkelig ut, men det smaker salt som chips og konsistensen er crunchy og sprø. Nam! Bjørnar ble veldig imponert, og sammen delte vi på to skåler med disse herlighetene. 

Du trenger:

Spinat

♥ Olje

♥ Salt (eventuelt annet krydder)

 

Slik gjør du:

Bland inn saltblader med litt olje, til bladene er dekket. Ha det over på et stekebrett og dryss på litt salt, eventuelt pepper. Vi hadde også på hvitløkspulver. Stek dem i ovnen på 150 grader i 12 minutter. Skru så av ovnen, men la de stå inni i ytterligere 5 minutter. 

 

Så enkelt og så utrolig godt! Det perfekte hverdags-snackset! 


Om litt skal jeg avgårde på svømming med Mia. Jeg er fremdeles skikkelig støl etter treningsøkten på mandag. Føler meg som en gammel dame, der jeg både sliter med å gå og å reise meg. Haha. Jeg hadde egentlig tenkt til å ta meg treningsfri i går på grunn av stølheten, men så ble jeg med Mia på en liten joggetur, og det var deilig å få løsne opp litt. Håper jeg får løsnet opp enda mer i dag, og at det meste er vekke til i morgen. 

Vi skrives igjen i kveld!

- Thale Sunniva

4 kommentarer

Renate

26.02.2014 kl.17:04

Nam! Fikk utrolig lyst til å prøve dette. Takk for oppskriften :)

Thale Sunniva

26.02.2014 kl.17:26

Renate: Det må du gjøre! :D Håper og tror at du kommer til å like det veldig godt :D

Katrine

27.02.2014 kl.13:44

Det såg så godt ut! Har og leita etter grønnkål OVERALT! Finne det ingen plass..utrolig irriterende. Men spinat som erstatning må eg og prøve, mm glede meg. Mye bra oppskrifter i det siste, liker!

Thale Sunniva

27.02.2014 kl.16:38

Katrine: Takk Katrine! Du er så søt <3 Tror som sagt gjerne de har grønnkål på Meny, men har ikke sett der enda...

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av