hits


Oppskriftskalender: 13 desember

  • 13.12.2013 kl.21:58 i Blogg

I dag skulle jeg gjerne ha delt oppskriften på lussekatter med dere, men det ble rett og slett ingen tid til å bake dem i dag. Det får bli en annen dag istedenfor... Jeg har forresten ikke sett et eneste tegn til at det har vært lucia i dag, så for meg kunne det likeså godt vært en hvilken som helst annen dag. 

Istedenfor skal dere få oppskriften på en veldig god tapasoppskrift på fylt kylling/kyllingruller. Det er rett og slett små versjoner av den gode middagen! 1. Bank kyllingfilleten flat med en kjøttklubbe. 2. Ha på pesto, fetaost, soltørkede tomater og oregano. 3. Rull kyllingen sammen (på akkurat samme måte som man gjør når man lager pizzasnurrer eller kanelboller). 4. Del i mindre biter (tapasbiter), hver kyllingfillet gir vell 6-8 biter. 5. Stek kyllingbitene i ovnen på 170 grader i 15-20 minutter.  Tips: man kan smøre litt olje på "utsiden" av kyllingfilleten og krydre med litt salt og pepper.Kjekt med litt annerledes tapasretter. Er dere ikke enig?


Denne retten ble i hvert fall en storfavoritt når vi laget tapas i sommer.

 

- Thale Sunniva 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av