hits


Oppskriftskalender: 10 desember

  • 10.12.2013 kl.20:21 i Blogg 

Tenk at vi allerede er ti dager ut i desember... Tiden går jammen fort, noe som egentlig bare er kjempegøy. Det vil si at eksamenene snart er over og at jeg kan ta juleferie!

I dag skal dere få oppskriften på den perfekte studentmiddagen. Billig, god og mettende.

 


Oppskriften er nok til 2 personer1. Stek kjøttdeigen med olje i en gryte (eventuelt i en panne, og ha det over i gryta etterpå). 2. Ha oppi finhakket hvitløk/presset og hakket purre. 3. Riv gulerøttene og ha dette oppi sammen med hakkede tomater, buljong og vann. 4. Smak til med salt og pepper, eventuelt annet krydder (vi hadde i oregano, basilikum og rosmarin også - smakte utrolig godt!). 


Server retten med potetmos eller ris. Vi spiste middagen med potetmos i går, det var veldig godt, og så spiste jeg restene med ris i dag, også veldig godt! Så her er det smak og behag på hva man vil bruke. 

Lettere enn det blir det vell omtrent ikke? Gulerøtter i retter der man bruker kjøttdeig er forresten et supert tips til alle fattige studenter. Det kompenserer for kjøttdeigen, så man ikke trenger å bruke like mye. Gulerøtter er ganske mye billigere enn en pakke med kjøttdeig, så her kan du spare litt penger!

 - Thale Sunniva

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av